- hirdetés -

Pontosabban győztesek. A legidősebb résztvevő 1950-es, a legfiatalabb 2004-es születésű volt. Jó bulit hoztak össze szombaton a PMK-ban.

Kolarovszki György – Dér Emese és Bacsur Fanni – Sebestyén Gábor. Ők az idei táncmaraton győztesei. Végül azért két páros, mert megosztoztak a fődíjon, egyébként még mindig táncolnának – írja közösségi oldalán az Orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat. A Petőfi Művelődési Központtal közösen rendezték meg a Pöttyös szoknya – Csőnadrág táncmaratont. Szombaton délelőtt tízkor indult a verseny, és éjjel háromnegyed egykor zárult a kitartó küzdelem.

18 páros indult, kitartóan és ügyesen táncoltak (klikk a képre) Fotók: Rajki Judit
18 páros indult, kitartóan és ügyesen táncoltak (klikk a képre) Fotók: Rajki Judit

– Első alkalommal szerveztük meg a programot közösségépítő jelleggel, hagyományteremtő szándékkal. 18 párosunk volt az induláskor, és sok érdeklődő is ellátogatott hozzánk. A zenék az ’50-es évektől napjainkig szóltak, alapot adva egy jó programhoz. A győztes jutalma egy gyulai hosszú hétvége – mondta el Sándor Enikő ifjúsági közösségsegítő.

Egy jókedvű, nyitott csapathoz csatlakozhatott az, aki „belenézett” a remek hangulatú táncversenybe szombaton a művelődési központban. Volt pöttyös szoknya, csőnadrág, és sok, jó érzéssel, mosollyal, élménnyel teli óra. A terv pedig már a folytatásra is megvan: a szervezők jövőre is szeretnének – a helyszíni visszajelzésekkel kiegészítve – egy hasonló nagy bulit rendezni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.