- hirdetés -

Az orosházi lányok ranglista helyezésük alapján a negyedik kiemeltként kerültek a főtáblára, ahol a négy közé jutásért a Statisztika „C” csapatával találkoztak.

Fehér Zsófia, Benkő Anett, Séllei Anett sorban nyerte mérkőzéseit, majd a Fehér – Séllei páros is feltette a koronát teljesítményére és 4-0 arányú győzelemmel kerültek az elődöntőbe, ahol az abszolút favorit és későbbi győztes Statisztika „A”  csapata elleni mérkőzés következett.

Fehér Zsófia hatalmas csatában 3-2 arányban kikapott az ifjúsági ranglista vezető Fehér Orsolyától, majd Benkő Anett 3-1 arányban, Séllei Anett 3-o-ra vereséget szenvedett Göndörtől, illetve Harasztovicstól.  A befejező páros ismét szoros küzdelemben 3-2 arányban dőlt el a statisztikás lányok javára, akik ezzel a döntőbe kerültek – tájékoztatott Séllei Zoltán technikai vezető.

A három orosházi lány minden dicséretet megérdemel, hiszen az elmúlt év eredményét megismételve a dobogó harmadik fokára állhattak. A csapatbajnokság után az egyéni MOATSZ Kupa következett. Fehér Zsófia a főtábláról indulva legyőzte Castillót és Szabó Kírát (mindkettő Postás SE) az elődöntőbe jutásért, viszont alulmaradt a serdülő ranglista vezető Harasztoviccsal szemben 4-2 arányban és így az ötödik helyen végzett.

Benkő Anett igen erős csoportból elsőként jutott a főtáblára úgy, hogy három mérkőzését is kiélezett csatában 3-2 re nyerte meg. A főtábla első fordulójában nyert, majd a nyolc közé jutásért maradt alul a statisztikás Göndör ellenében, de teljesítménye így is várakozás feletti volt. Séllei Anett a csoportjában a negyedik helyen végzett és nem jutott a főtáblára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.