- hirdetés -

Április 8-ig nem a megszokott menetrend lesz érvényben az autóbusz- és vonatközlekedésben. Indulás előtt érdemes tájékozódni.

A húsvét és a tavaszi szünet ideje alatt az alábbiak szerint tervezzétek utazásaitokat:

Autóbuszjáratok:

április 2. csütörtök tanítási szünetes munkanap
április 3. péntek tanítási szünetes munkanap, a hét utolsó munkanapja
április 4. szombat szabadnap
április 5. (Húsvét) vasárnap munkaszüneti nap
április 6. (Húsvét) hétfő a hét első tanítási szünetes munkanapját megelőző munkaszüneti nap
április 7. kedd tanítási szünetes munkanap, a hét első munkanapja
április 8. szerda munkanap, a hét első iskolai előadási napja

A Volánbusz társaság arra kéri az utasokat, hogy a zsúfoltság elkerülése érdekében jegyüket elővételben (akár interneten keresztül) vásárolják meg. Továbbá arra is, hogy vegyék figyelembe azt, hogy a regionális közlekedési központok a fenti általános közlekedési rendtől eltérően is közlekedtethetik autóbuszaikat. Az utazás megkezdése előtt, a területileg illetékes társaság információs elérhetőségén célszerű érdeklődni.

Vasúti közlekedés:

Mint már évek óta, idén sem lesz másképpen április 5-én húsvét vasárnap az ünnepi, 6-án húsvét hétfőn a vasárnapi, április 7-én kedden, a hétfői napra érvényes menetrend szerint közlekednek a vonatok.

A várható utasforgalom miatt, a kényelmesebb utazás érdekében a kihasználtabb vonatokhoz – a lehetőségekhez képest – több kocsit kapcsolnak. És aki a vasúti közlekedést választja, annak is javasolt az előre, online jegyvásárlás, hiszen gyors és egyszerű megoldás, nem kell sort várniuk a pénztár előtt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.