- hirdetés -

Nincs lehetetlen Pindur Cintia és Gál Krisztián előtt. Egymás után mérettetik meg magukat a táncversenyeken, legutóbb Nyíradonyban, ahol területi bajnokok lettek. A héten pedig már a hétvégi, szolnoki versenyre készülnek.

Hétvégén rendezték meg Nyíradonyban a kelet-magyarországi területi bajnokságot. Standard táncokban Pindur Cintia és párja, Gál Krisztián a dobogó legfelső fokára állhatott, míg latin-amerikai táncokban az ezüstérmet sikerült megszereznünk.

– A verseny előtti napon nagyon féltem, főleg azért mert egy olyan párral kellett újra versenyeznünk, akiket a Magyar Bajnokságon már sikerült magunk mögé utasítanunk. A standard táncokban jól produkáltunk, úgy gondolom, sikerült magunkból a maximumot kihozni. Nagyon izgultunk az eredményhirdetésen, hatalmas öröm, hogy sikerült megnyernünk a 2.Kelet-Magyarország Területi Bajnokságunkat, szinte ugrálni tudtunk volna örömünkben. Latin táncokban is sikerült kihoznunk a legtöbbet, de még rengeteget kell fejlődnünk hogy felérjünk a magasabb kategóriákban lévő párokhoz – nyilatkozta Pindur Cintia.

– Nagyon büszke vagyok Cintiáékra. Sokan nem gondolnák, hogy mennyi felkészülés előz meg egy-egy versenyt, persze ő ezt vállalja, hiszen ez az élete. Sokat jelent lányom osztályfőnökének, Bartolák Andreának támogató segítsége is, jóérzés, hogy vannak emberek, akik, mint én, úgy ők is Cintia álmai mellé állnak – emelte ki az édesanya, Pindur Zsanett.

Egy kis összeállítás a hétvégi versenyről.

A fiatalok nem pihennek, a héten gőzerővel készülnek a hétvégi szolnoki megmérettetésre.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.