- hirdetés -

Március 7-én lejátszotta utolsó előkészületi mérkőzését a Rákóczi Vasas megyei I.osztályú labdarúgó csapata. A listavezető Kondoros otthonában sikeres főpróbát tartott a Polyák-legénység a jövő heti bajnoki folytatás előtt.
Kondorosi TE – Rákóczi Vasas 2 – 3 ( 2 – 1 )

Kondoros, 100 néző.

Rákóczi: Lévai – Boros, Németh, Szabó Á., Ludányi – Vili, Gulyás, Kánya – Mazán, Tasi, Simon L., Játszott még: Asztalos, Vincze, Egry, Kiss Z. edző: Polyák László

Debreceni betegség, Buza edzői feladatok miatt hiányzott a mérkőzésről.

Remek napsütésben, de erős szélben, roppant kemény pályán mérkőztek a csapatok. Az első félidőben a széllel támogatott hazai csapat birtokolta többet a labdát. Az 5. percben váratlanul a Rákóczi szerzett vezetést, ekkor Kánya talált hat méterről a kapuba, 0-1.

A félidő közepén a KOTE megfordította az állást, így egy gólos hazai vezetéssel fordultak a csapatok.

A második játékrészben a Rákóczi egyre többet birtokolta a labdát, sorra vezette formás támadásait. Ennek eredményeként Tasi előbb egy bombagóllal egyenlített, majd egy védőktől szerzett labdát a kapust kicselezve gurított a hálóba, 2-3.

Polyák László: – Az első félidőben nyomoztuk a labdát, de széllel szemben ezen a talajon nem is nagyon tudtunk mást a labdát jól járató Kondoros ellen. A második félidőben sok jó támadásunk volt és többen sokat futva jó teljesítményt nyújtottak. Kapott gól nélkül lehoztuk a második 45.percet.

A Rákóczi március 14-én (kitérve az OFC-REAC meccs elől, ami 14.30 órakor kezdődik a Mátraiban) 17 órakor a műfüvön fogadja a bajnoki pontvadászat tavaszi nyitányán a Dévaványát.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.