- hirdetés -

Az Utazás Kiállításon idén is képviselteti magát Orosháza- Gyopárosfürdő,  szolgáltatásaink és látványosságaink mellett gasztronómiánkkal is megismerkedhetnek az érdeklődők.

A helyi gasztronómia különlegességeivel, valamint új szállás- és fürdőkatalógussal mutatja be városunkat a Jövő Építők TDM a budapesti Utazás kiállításon. Orosháza-Gyopárosfürdő a korábbi évekhez hasonlóan 2015-ben is Békés megye standján vesz részt a turisztikai szakma legnagyobb eseményén.

Az orosházi standon kolbászt is kóstolhattak az érdeklődők (Fotó: Kiss László)
Az orosházi standon kolbászt is kóstolhattak az érdeklődők (Fotó: Kiss László)

A nagyszabású rendezvény csütörtöktől vasárnapig tart a Hungexpo területén, Békés megye kiállítói az A pavilon 313/A standján várják az érdeklődőket.

– Településünk a Hotel Corvus Aqua, a Napsugár Hotel, a Helyi Termelők és a Városmarketing Iroda pultjain mutatja be attrakcióit, szolgáltatásait és termékeit. A helyi gasztronómia is fontos szerepet kap. Kolbász, csíramálé, mézeskalács, libatepertő, méz, sajt – orosházi termelők különlegességeit ismerhetik meg – tájékoztatott Kiss László, a Jövő Építők TDM alelnöke.

Az Utazás kiállítás 38. alkalommal nyitotta meg kapuit csütörtökön, a megyei standon Orosháza-Gyopárosfürdő mellett többek között Békéscsaba, Szarvas és térsége, illetve a Maroshát is képviselteti magát.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.