- hirdetés -

Amikor a közös szenvedély ülteti egymás mellé az embereket, abból rendszerint jó buli szokott kerekedni. Nem volt ez másként szombat este sem.

Orosháza legfiatalabb sportegyesülete, a tavaly júniusban alakult Kedvenc Sporthorgász Egyesület, fennállása első horgászbálját tartotta az Eötvös iskola éttermében. A program első pontjaként Demeter Zoltán, az egyesület titkára köszöntötte a mintegy 160 résztvevőt. Köszöntőjében elmondta, hogy a horgászati lehetőségek biztosítása mellett az egyesület legfontosabb célja a természet és a környezet védelme, valamint az ifjúság nevelése. Örömét fejezte ki, hogy bár csak február 1-je óta lehet engedélyt váltani, az egyesület felnőtt tagjainak száma máris meghaladja a tavalyi 101-et. (A buszpályaudvarral szemben a Kedvenc és Horgászboltban, Vígh Misi szinte folyamatosan adja ki az új engedélyeket és regisztrálja az új tagokat).

A finom és bőséges vacsora okozta kalóriákat a táncparketten próbálták „ledolgozni” a bálozók.  Ehhez segítség is volt, megnézhettük, hogyan csinálják akik nagyon tudnak. A Rétes Edina vezette  Redance hip hop Crew tánc csoport fantasztikus bemutatójából lehetett ihletet meríteni a további tánchoz.

Éjfél után gazdára találtak az értékes tombola nyeremények, aztán pedig – ahogy lenni szokott – állt a bál hajnalig…

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.