- hirdetés -

Vidd el párodat egy felejthetetlen zenés estére, amihez az egyik belépőt ingyen kapod. Igaz, ezért tenned is kell egy kicsit, de megéri! Valentin-nap – különleges meglepetésekkel! 

A művelődési központtal közösen az OrosCafét is kiadó Orosházi Média Kft. újra kedvezményes lehetőséget biztosít arra, hogy ott legyél egy kiváló kulturális eseményen. Korábban két generáció jöhetett kedvezménnyel színházba, most a pároknak kedvezünk, a közelgő Valentin-nap kapcsán. Aki viszont nem szereti ezt a napot, az pedig a zene miatt figyeljen!

Mondd el, mi fizetünk!

Február 14-én egy fergeteges koncertre hozhatod el a kedvesed a művelődési központba. De ez még nem minden: ha a jegyvásárláskor felmondod a pénztárban található diktafonunkra a szerelmednek szánt üzeneted, a második jegyet ingyen kapod! Az üzeneted pedig lejátsszuk a koncert idején (persze névtelenül).

Belépőjegyek kaphatók országszerte az ismert jegyirodákban, a koncertek helyszínein, valamint a jegymester.hu webáruház oldalán. A belépőjegy ára egységesen: 1500 Forint. További részletek itt olvashatók.

A teremben lehetőségetek lesz közös fotót készíteni a Valentin-napi dekoráció előtt, sőt, ide felírhatod legszebb gondolataidat, érzéseidet is!

A fellépő zenekar, a Chameleon Jazz Band orosházi származású zenész taggal, Bálint Rezsővel lép színpadra.
„Jöjjön el a Chameleon Jazz Band első orosházi koncertjére 2015. február 14-én, este 19 órakor a Petőfi Kulturális Központ koncerttermébe! Mi díjnyertes monori borokkal, fülbemászó, andalító balladákkal, lüktető slágerekkel és meglepetésekkel készülünk! – írják honlapjukon.

A zenekar Eric Clapton, Stevie Wonder vagy éppen Robbie Williams slágereit megelőzően egy pohár borral is vendégül látja az érdeklődő – nemcsak szerelmeseket!

Ízelítő, milyen élmény vár rátok.

 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.