- hirdetés -

Legalább fél éve nem csökkent az adótartozásuk 10 millió forint alá. És van egy cég, aki 100 milliónál többel lóg az adóhatóságnak. Közzétette az adóhivatal az adóslistát, lehet belőle csemegézni.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal közzétette az állami adóhatóságnál nyilvántartott, 180 napon keresztül folyamatosan fennálló 10 millió forintot meghaladó adótartozással rendelkező magánszemélyek (és egyéni vállalkozók) listáját. A lista a 2014. december 31-i állapot tükrözi, és az egész országra kiterjedően szolgáltat adatokat.

Az orosházi járást megnézve találtunk 1 tótkomlósi, 1 pusztaföldvári és 2 nagyszénási adóst. Gádorosi, kardoskúti, békéssémsoni és csanádapácai viszont nincs köztük. A lista ide kattintva érhető el.

Ha valaki nem akar átnézni 3925 nevet és lakcímet, annak segítség: nyomja meg az F3 gombot és a keresőbe írja be, hogy Orosháza, vagy azt a nevet/települést, amelyikre kíváncsi. A rendszer pedig leszűri a találatokat.

Egy másik listán is van helyi érintett. Az állami adóhatóságnál nyilvántartott, 180 napon keresztül folyamatosan fennálló, 100 millió forintot meghaladó adótartozással rendelkező – nem magánszemély – adózók listája is nyilvános ugyanis. A cégeknél is a 2014. december 31-i állapot található a listán. Ezek közül egy orosházira bukkantunk.

Természetesen előfordulhat, hogy az adósok közben törlesztettek vagy egyben ki is fizették már a tartozásukat, hiszen a lista zárásától számítva volt már erre 29 napjuk…

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.