- hirdetés -

Január 24-én lejátszotta második előkészületi mérkőzését az Orosháza FC labdarúgó csapata. Ezúttal a háromnapos edzőtáborban Gyopároson tartózkodó Pest megyei Érd volt az ellenfél. A kemény, de sportszerű mérkőzésen egygólos vendég győzelem született.

Orosháza FC – Érdi VSE 2–3 (1–1)

Orosháza, műfű, 30 néző

Vezette: Simon

Orosháza FC: Könyves – Ferenczi, Tóth (Gulyás), Makra (Kerekes I.), Péchy – Végh (Bozsóki), Juhász (Szűcs D.), Fülöp (Túri), Styecz (Füredi), Szélpál (Sajti) – Kerekes Zs.
Játékosedző: Makra Zsolt

Az egykori ferencvárosi, Limperger Zsolt vezette Pest megyei listavezető ellen az Orosháza lépett fel támadólag, viszont a vendégek kontrái életveszélyt jelentettek Könyves kapujára. A 17. percben oldalról elvégzett szabadrúgás után az exorosházi Csiszár fejelt 3 méterről a hálóba, 0–1. A 18. percben jött a válasz. Péchy baloldali beadását a próbajátékon itt tartózkodó Kerekes Zsolt belsőzte 6 méterről a jobb felsőbe, 1–1.

A félidőben csapatunkból több meghatározó játékos kiszállt a játékból, ennek ellenére az 56. percben megszereztük a vezetést. Füredi oldalvonal mellől belőtt szabadrúgását Kerekes Zsolt perdítette 10 méterről a bal sarokba, 2–1. A 68. percben egy jobboldali beadást Papp Cs. fejelte 8 méterről a bal felsőbe, 2–2. A 75. percben a vendégek szereztek vezetést, ami később a győzelmet is jelentette számukra. Egy előreívelt szabadrúgás után Csiszár lőtt közelről a kapuba, 2–3. Egyenlő erők küzdelméből több védelmi megingást kihasználva az érdiek kerültek ki győztesen.

Makra Zsolt: – Az edzőmeccsek előnye, hogy kijöhetnek a csapat hibái, most is ez történt.

Az OFC január 28-án Békéscsabán az Előre ellen lép pályára. Következő hazai mérkőzésre február 4-én kerül sor 18.45 órakor a gyopárosi műfüvön. Az ellenfél a Csongrád megyei Tápé lesz.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.