- hirdetés -

Jól indult az esztendő a labdarúgóegyesületnél – több teremtornán is eredményesen szerepeltek a srácok.

Nem sokat pihenhettek az OMTK-ULE 1913 focistái az ünnepek után, az új év első napjaiban megkezdődött a gyerekek számára a felkészüléseket remekül szolgáló téli teremtornák sorozata.

Az első korosztály, amely megmérettette magát, az U11-es gárda volt. Röszkén szerepeltek január 4-én a IV. Schlumberger tornán, és a hetedik helyen végeztek a tíz csapat között két győzelemmel, egy döntetlennel, és két vereséggel. Ugyanitt lépett pályára az egyesület U10-es csapata is egy héttel később, akik a bronzmérkőzésen a Kiskunhalast legyőzve a harmadik helyen zártak. A torna legjobb kapusának az orosházi Németh Rolandot választották. A 2003-as születésű gyerekek Szarvason kezdték meg az évet, méghozzá nem is akárhogyan: a dobogó legfelső fokára léphettek fel a teremtornán a Békéscsaba, a Szentes, a Békésszentandrás és a hazai Szarvas gárdáit megelőzve.

A hazai rendezésű Téli Kupák is elkezdődtek januárban, eddig az U14-es és az U13-as korosztályok számára kiírt küzdelmek zárultak le. Az ULE csapatai sikeresen szerepeltek: az előbbi korcsoportnál – a körmérkőzéseket követően – aranyérmet, míg az utóbbinál ezüstérmet szereztek az OMTK focistái. A tornákon Szolnokról, Kecskemétről, Mezőberényből, Békéscsabáról, Szegedről és Makóról érkeztek korosztályos gárdák –tudtuk meg Tóth-Kása Sándor egyesületi elnöktől.

A teremtornák folytatódnak, januárban és februárban további öt orosházi Téli Kupa lesz, emellett az egyesület csapatai többek között Mezőberényben, Szarvason és Szolnokon is vendégeskednek majd a korcsoportos erőpróbákon.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.