- hirdetés -

Egy valaki ehet a Rétesboltban és lapozgathatja a városi albumot, egy másik személy pedig készülhet a VASEX Kft-hoz, hogy kinézze, mit vesz magának az 50 ezer forintos utalványon.

Újra eljött Orosházára az OrosCafé angyalkája, és játékra hívott mindenkit. Két fordulót tartottunk, a helyes válaszadók közül fordulónként egy nyertest sorsoltunk ki.

Aki mindkét fordulóban részt vett, megszerezte az esélyt a fődíjra, ami nem más, mint a VASEX Kft. 50 ezer forint értékű utalványa, amit bármire beválthat a Török Ignác utcai áruházban.

Az OrosCafé angyala jövőre is eljön hozzánk
Az OrosCafé angyala jövőre is eljön hozzánk

Az első forduló nyertesét már kihirdettük, de a helyes választ akkor nem árultuk el, hiszen a későn ébredőknek nem akartunk segíteni. De most eláruljuk. A kérdés ez volt.

Hány éves az OrosCafé és melyik hónapban van a születésnapja?

A helyes válasz pedig a B volt, 5 éves, szeptemberben. Ezt minden játékos eltalálta.

A második kérdés azonban már alaposan megrostálta a mezőnyt.

Hány írás és hány fotógaléria jelent meg az OrosCafén az oldal indulása óta a játék publikálásának pillanatáig?

A helyes megfejtés itt a C volt, miszerint 16422 írást és 2017 galériát publikáltunk az OrosCafén 2009. szeptember 7-e és 2014. december 15-e 14 óra 18 perc között.

A második körös jól válaszolók között is sorsoltunk. A Dózsa utcai Rétesbolt 5 ezer forint értékű utalványa és az OROSHÁZA – Városi arcképek című fotóalbumot Ella Tamás Péter nyerte.

Ezután a két fordulóban helyesen válaszolókat tettük egy kalapba és húztuk ki közülük a nyertest, aki elvitte a fődíjat. Ő pedig nem más, mint Ambruzs Csilla, aki a VASEX Kft. 50 ezer forint értékű utalványát nyerte.

A nyerteseknek gratulálunk, emailben vagy telefonon értesítjük őket a nyeremény átvételének módjáról.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.