- hirdetés -

A Petőfi Művelődési Központ és az Orosházi Média Kft. rajzpályázatot hirdet óvodásoknak és alsó tagozatosoknak a Diótörő című előadáshoz kapcsolódóan.

Mi tetszik a legjobban a történetben ? Rajzold le – szabadon választott technikával – kedvenc szereplőidet, jelenetedet a meséből! Küldd el a művelődési központ címére, vagy személyesen add le egy borítékban az információnál december 8-a és 12-e között!

 A borítékra kérjük ráírni a készítő nevét, az óvoda/iskola megnevezését, az osztályt és az óvónéni/tanító nevét, telefonszámot. A rajzokat két korcsoportban díjazzuk: óvodások, alsó tagozatos iskolások. A beérkezett pályamunkák közül a legkiválóbbakat kiállítás keretében mutatjuk be a  művelődési központ koncerttermi előterében december 16-ától.

A zsűri tagjai: Vági Kata, az Orosházi Élet felelős szerkesztője, valamint Szelényi Katalin, a Városi Képtár munkatársa

Jutalom 2 korcsoportban:

– a Rétesbolt 5 ezer forint értékű tortája
– az IQ Könyvesbolt 5 ezer forint értékű könyvutalványa
– ingyenes belépő az óvodai csoportodnak, vagy iskolai osztályodnak Tallér Edina: Mese sétához című előadására a művelődési központba  (2015. március  23-24.)

Diótörő: december 10-én a Művelődési Központban! További információ Móroczné Pataki Gabriellától kérhető a 68/411-048-as telefonszámon.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.