- hirdetés -

Ezúttal a lányok remekeltek, Lakatos Dominkát a válogatottba is meghívták.

Nagysápon rendezték meg a napokban az Országos Diák Birkózó Csapatbajnokságot a lányoknak, a megmérettetésen 12 csapat indult, köztük a Nagyszénási SE Diák Birkózó Klub fiataljai. A lányok nagy csatában kikaptak a Ceglédtől 14-12 arányban, majd megverték Abony együttesét 16-8-ra, és vereséget szenvedtek az FTC-től 13-12-re. Így a hetedik helyet érték el 45 pontot szerezve. A klub leány birkózói ebben az évben összesen 144 pontot gyűjtöttek.

– Külön öröm a számunkra, hogy a válogatottba másodjára hívták meg Lakatos Dominkát, a fiúk közül pedig Baksa Attilát és Borák Pétert – tudtuk meg Deme János vezetőedzőtől.

A Nagyszénási SE lányai kitettek magukért a Leány Diák Országos Bajnokságon is szabadfogásban. Az orosházi Felföldi Sándor Emlékversenyen elért eredményeik: 28 kg-ban Valuj Fruzsina III. hely, 34 kg-ban Borák Anna II. helyezés, 56 kg-ban Setényi Vanesza II. hely. Serdülőknél: 43 kg-ban Annus Dominika I. hely, 65 kg-ban Lakatos Dominika III. helyezés, 65 kg-ban Csizmadia Anett V. hely. Csapatban a negyedik helyet szerezték meg, egy ponttal maradtak le a dobogóról.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.