- hirdetés -

Váratlan vereség után fölényes győzelmet arattak az orosházi lányok.

Egri ÁFÉSZ SC – PET-BAU ASE Orosháza 10-8

NB I-es női asztalitenisz-mérkőzés, Eger

A bajnokságban eddig gyengén szereplő egriek alaposan meglepték a vendégeket, hiszen a decemberről előrehozott szombati mérkőzésre csatasorba állították a korábban az EXTRA Ligában meghatározó játékosaikat Isaevát és a védekező stílusú Szabó Györgyit. Különösen az utóbbi játéka nem feküdt az orosházi lányoknak, hiszen valamennyi mérkőzését megnyerte. A találkozó során a hazai csapat jelentős előnyre tett szert, amit a végjátékban a Kakuszi Lillát nélkülöző ASE csökkenteni tudott, de ez nem volt elég a pontszerzéshez.

A csalódást keltő eredmény főleg a megfelelő koncentráció hiányára mutatott rá, hiszen a Fehér, Szabó párosunk 2-0 arányú vezetés után 3-2 arányban vereséget szenvedett úgy, hogy a döntő játszmát a hazaiak 18-16 arányban nyerték meg, valamint Fehér Zsófi Orosz Sára elleni veresége sem elfogadható teljesítmény.

Győztesek: Csáki Rita, Szabó Mariann, Fehér Zsófia 2-2, Balogh Klaudia 1, valamint a Csáki – Balogh párosok 1.

NAC Nyíregyháza – PET-BAU ASE Orosháza 1-17

NB I-es női asztalitenisz-mérkőzés, Nyíregyháza

Az előző napi egri fiaskó után a lányok összekapták magukat és a korábbi hetek produktumát mutatva magabiztosan nyerték meg a nyíregyházi bajnoki mérkőzést.

Győztesek: Csáki Rita, Fehér Zsófia 4-4, Kakuszi Lilla 3, Balogh Klaudia, Szabó Mariann 2-2, valamint a Fehér – Kakuszi és a Csáki – Balogh párosok 1-1.

A bajnokság záró fordulójában csütörtökön, 16 órától kerül sor a Fürdő utcai teremben a veretlen Statisztika I. elleni rangadóra. Itt dől el, melyik csapat zárja első helyen az őszi szezont.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.