- hirdetés -

Tavaly majdnem így lett, idén még sikerülhet. Ötödik alkalommal hirdette meg az Országos Alapellátási Intézet Az év praxisa pályázatot.

Ahogyan az elmúlt években, úgy most is az a pályázat célja, hogy erősítse az alapellátásban dolgozó háziorvosok és nővérek presztízsét, megbecsülését és ráirányítsa a figyelmet az emberséges, szakmailag elhivatott gyógyítókra, a szolgálatkész orvosokra. A nevezéseket 2015. március 10-ig várja a szervező Országos Alapellátási Intézet – páciens, önkormányzat, tisztiorvosi szolgálat, civil szervezet, kórházi osztály, szakorvos javasolhat praxist.

Aki nevezné orvosát, pontosabban magát a praxist, annak röviden ajánlást kell írni, és jelölni kell a praxist a pályázat honlapján, ide kattintva. Olyan történetre van szükség, amely rávilágít az adott háziorvos, házi gyermekorvos szakmai tudására, és természetesen emberségére, empátiájára. A kiírás honlapján egyébként minden fontos tudnivaló is megtalálható.

Tavaly mindössze 106 szavazaton múlt, hogy nem az orosházi Dani doktoré lett Az év praxisa elismerés, most újra esélyt nyílt arra, hogy városunk egyik háziorvosa kaphasson díjat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.