- hirdetés -

A szauna nagyon régi találmány, nagyon sok mindenre jó és Gyopároson elérhető.

A szauna számos jótékony hatása ismert, így például erősíti az immunrendszert, méregtelenít, hasznos a bőrápolás terén, oldja a stresszt – tudtuk meg Gyopárosfürdő vezetőjétől, Szloszjár Csabától.
– Egyre népszerűbb ez a wellness szolgáltatás, októberben szaunaszeánszokon új környezetben is kipróbálhatjuk, milyen élményt nyújtanak Gyopárosfürdő szaunái – hívta fel a figyelmet a fürdővezető. Érdekesség, hogy az egyes szeánszokon főszerepet kap például a citromfű, a rum, a levendula.

A finn szauna a testi és lelki felfrissülésben is segíthet
A finn szauna a testi és lelki felfrissülésben is segíthet

Érdemes kipróbálni a sószobát, amely az asztmás, allergiás betegeknek, gyakori légúti betegségekkel küzdőknek jelenthet nagy segítséget. És számos panaszra gyógyír az aroma, frissítő vagy épp relaxáló masszázs. A masszázsokra időpont egyeztethető a +36-68/512-262-es telefonszámon, illetve a gyógyászati pénztárnál. A gyógyulni vágyóknak szintén Gyopároson a helye, az országos minősítésű gyógyfürdő a termálvízkincsre épül. Az alkáli hidrogén-karbonátos víz elsősorban reumatológiai és mozgásszervi rehabilitációs panaszokra nyújt enyhülést, de nőgyógyászati, urológiai, neurológiai és bőrgyógyászati problémák esetén is jótékony hatása van. A gyógyászati részlegen az OEP támogatott fürdőgyógyászati kezelések szinte teljes spektrumát igénybe vehetik a gyógyulni vágyók.

További részletekről tájékozódhattok Gyopárosfürdőn, illetve a fürdő honlapján, ide kattintva.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.