- hirdetés -

Szentgyörgyi Rómeó, Berki Krisztián és Danny Blue a sportos életmódra buzdít mindenkit vasárnap a sportcsarnokban.

Minden korosztálynak tartalmas aktív szórakozást kínál a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat október 19-én. Az egész napos, ingyenes rendezvénynek az Eötvös-csarnok ad otthont vasárnap.

A program 10 órakor gyermekjógával kezdődik, majd 11 órától tini aerobicon vehetnek részt a 6 éven felüliek. Délután a felnőttek húznak tornacipőt, 13 órától a Nippon Zengot, 15.20-tól a cross traininget, 16 órától az alakformáló aerobicot, végül 16.30-tól a zumbát lehet kipróbálni. Az edzésekre a helyszínen lehet jelentkezni, a résztvevők között a nap végén ajándékot is sorsolnak.

A próbaedzések között bemutatózik majd a Candy Dance Crew és a Best Dance Company tánccsoport, valamint brazil harcművészettel, a capoeirával is megismerkedhetnek az érdeklődők. Ebéd után pódiumbeszélgetésen arra ad majd választ Szentgyörgyi Rómeó többszörös világ- és európa bajnok aerobic versenyző, Patyiné Bogdánffy Ágnes futó, edző, testnevelő tanár, Kriston Péter személyi edző és Berki Krisztián: hogyan lett élete része a sport. A rendezvény házigazdája Harsányi Levente, Danny Blue mentalista pedig mindenkit motivál majd: tegye meg az első lépést a sport felé.

A részletes program itt olvasható.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.