- hirdetés -

A Tolna megyei Bölcskén lépett pályára az Orosháza FC labdarúgó csapata, és minimális arányú vereséget szenvedett.

Bölcskei SE – Orosháza FC 1 – 0 (1 – 0)
NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés, 7. forduló, Bölcske, 200 néző
Vezette: Kovács Gábor (Fehér M., Zorinácz Á.)

Bölcske: Csokonyai – Tóth J., Miskovicz, Laták, Féhr – Szili (Blatt 80′), Szabolcska, Budai, Horváth M., Agócs, Tóth T.
Edző: Buzás Attila

Orosháza: Bordás – Szabó N., Tóth I., Makra, Medvegy – Ferenczi, Fülöp T., Juhász N. (Fürdei 60′), Végh (Bozsóki 89′)– Styecz (Lovas 78′), Huszár.
Edző: Kvasznovszky József

Nagy iramban kezdődött a mérkőzés, az első veszélyes kapura lövés Fülöp nevéhez fűződik. A 13. percben 22 méterről csavarta a kapu mellé a labdát. A félidő közepén a hazaiak első kapura lövése gólt hozott. A 22. percben egy jobb oldalról visszagurított labdát Laták bombázta 23 méterről a léc alá, 1 – 0.

A félidő hátralévő részében kiegyenlített játék folyt, több gól nem esett. A második játékrészben nagyobb sebességre kapcsolt az OFC, a félidő nagy részében kapujához szegezte a hazaiakat, de igazi gólhelyzeteket nem tudtak kialakítani. A látottak alapján a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna.

Buzás Attila: – Jó iramú mérkőzésen kihasználtuk a hazai pálya előnyeit, és egy góllal megérdemelten nyertünk.

Kvasznovszky József: – Meddő mezőfölényünket nem tudtuk gólra váltani. A hazaiak egy jól eltalált lövéssel szerezték meg a győzelmet.

Az Orosháza FC október 4-én, szombaton hazai környezetben fogadja a Gyulai Termál csapatát, a mérkőzés kezdési időpontja 15 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.