- hirdetés -

Az utánpótlás focisták közül a 2002-es és a 2003-as születésűek is remek rajtot vettek.

Az OMTK-ULE 1913 Egyesület a Szentes, a Grosics Akadémia és a SZEAC együttesét fogadta vendégül szeptember 21-én a műfüves pályán az Interliga gyermek labdarúgó bajnokság 1. fordulójában. Az orosházi gyerekek kitettek magukért: a 2002-esek az első, a 2003-asok a második helyen végeztek.

– Az Interliga öt fordulós tornából áll ebben a két korcsoportban, remélem a további fordulókban is ilyen jól szerepelünk. A torna célja, hogy felmérjük, csapataink hol tartanak a felkészülésben – mondta Tóth-Kása Sándor egyesületi elnök.

A pirosban játszó OMTK-ULE játékosok keményen küzdöttek minden labdáért (klikk a képre) Fotók: Rajki Judit
A pirosban játszó OMTK-ULE játékosok keményen küzdöttek minden labdáért (klikk a képre) Fotók: Rajki Judit

– Az Interligán kívül sok feladatunk van, hiszen a Bozsik-programban is részt veszünk. Az MLSZ sikeres munkánk eredményeként két korosztályunkat kiemelte, velük magasabb színvonalú regionális bajnokságban vehetünk részt. Több csapatunk NB II-es bajnokságban szerepel, közülük az U14 és U15 korosztály 6 forduló után vezeti a bajnokságot. 350 gyermekünk remek eredményt produkál, ez minősíti az egyesület, az edzők és a szülői közösség együttes munkáját – fejezte be értékelését az elnök.

Eredmények:

2002-es korosztály

OMTK-ULE – SZEAC 5 – 0, Szentes – Grosics Akadémia 3 – 0, OMTK-ULE – Szentes 5 – 1, Grosics Akadémia – SZEAC 1 – 3, OMTK-ULE – Grosics Akadémia 3 – 1, SZEAC – Szentes 3 – 0

1. OMTK-ULE 9 pont
2. SZEAC 6 pont
3. Szentes 3 pont
4. Grosics Akadémia o pont

2003-as korosztály

OMTK-ULE – SZEAC 0 – 6, Szentes – Grosics Akadémia 3 – 0, OMTK- ULE – Szentes 1 – 1, Grosics Akadémia – SZEAC 0 – 3, OMTK-ULE – Grosics Akadémia 3 – 0, SZEAC – Szentes 11 – 0

1. SZEAC 9 pont
2. OMTK-ULE 4 pont
3. Szentes 4 pont
4. Grosics Akadémia 0 pont

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.