- hirdetés -

A Spartacus fiataljainak nem kedvezett a sorsolás, a bajnok az ESMTK lett.

A pesterzsébeti Kruj Iván Sportcsarnokban szombaton rendezték meg a Diák Szabadfogású Birkózó Csapatbajnokságot. Az Orosházi Spartacus Birkózó Klub is képviseltette magát az országos megmérettetésen. Diákcsapatunk sajnos belehúzott a sorsolásnál: 18 csapat vett részt a szombati versenyen, a mieink a második négyes csoportba kerültek, együtt a tavaszi bajnok Ferencvárossal és nagy riválisukkal, a diósgyőri klubbal. Esélyeiket tovább nehezítette, hogy két súlycsoportban nem tudtak versenyzőt szőnyegre állítani. A kecskeméti gárda felett aratott győzelmük után már nem termett számukra babér, így csoport harmadikként nem jutottak a legjobbak közé.

Eredmények:
1. forduló Orosháza – Kecskemét 24 – 16
2. forduló Ferencváros – Orosháza 33 – 11
3. forduló: Diósgyőr – Orosháza 27 – 15

Az orosházi csapat tagjai: 29 kg Török Zsolt, 32 kg Lázár Balázs – Nagy Gergő, 35 kg Nagy Ferenc – Albert Viktor, 38 kg Jochim Márk – Fekete Bence – Lakatos Krisztofer, 42 kg Szűcs Bence, 46 kg Kovács Martin – Bács Béla, 50 kg Kunos Botond, 63 kg Juhász Arnold, +63 kg Csatlós Martin.

Az ESMTK-tól már megszokott színvonalú csapattalálkozókon a hazai gárda bajnoki címet szerzett, igaz, a technikai tusok döntöttek a Ferencvárossal szembeni fináléban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.