- hirdetés -

A Baja vendégeként lépett pályára szeptember 13-án az Orosháza FC labdarúgó csapata. Küzdelmes mérkőzésen a mezőnyfölényünket nem tudtuk gólra váltani, így meg kellett elégedni az egy ponttal.

Bajai LSE – Orosháza FC 00

NB III-as labdarúgó mérkőzés. Baja, 100 néző. 

Vezette: Farkas M. (Reinicz G., Horváth E.)

Baja: Orbán – Turi , Knap, István L., Illés – Faller (Rónai 46. perc), Princz, Tóth M. – Sibinger (Punk 80. perc) – Orsós, Harnos (Fehérvári 76. perc)
Edző: Evanics Zoltán

Orosháza: Bordás – Szűcs D., Tóth I., Makra, Füredi – Juhász, Fülöp (Medvegy 75. perc), Ferenczi (Bozsóki 88. perc) – Végh, Styecz, Baranyai (Szélpál 66. perc)
Edző: Kvasznovszy József

Az edzői utasítást betartva támadólag lépett fel az Orosháza FC az első 20 percben. A magas fű és a szakadó eső nem a támadó csapatot erősítette. A félidő második részében kiegyenlítetté vált a játék, amit a 40. percben egy hazai kapufa is jelzett.

A második játékrészben a sáros, nehéz talajon átlövéssel próbálkoztak a csapatok. Fülöp, Juhász és Végh lövése centiméterekkel kerülte el a kaput. Az utolsó 10 percben kapujukhoz szögeztük a Baját, de gólt nem sikerült szerezni.

Evanics Zoltán: – A helyzetek alapján közelebb álltunk a győzelemhez, de sajnos lehetőségeinket nem tudtuk kihasználni.

Knasznovszy József: – A rendkívül mély, sáros talajon a játék küzdő jellege dominált, melynek során a hazaiak megérdemelten tartották otthon a pontot meddően játszó csapatunk ellen.

 Az Orosháza FC szeptember 21-én, hazaki környezetben fogadja a Szekszárd csapatát.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.