- hirdetés -

Vidám programokkal, vetélkedőkkel és szépségversennyel is készülnek a szervezők, ismét fesztivált rendeznek Rákóczitelepen. Aki palacsintát eszik, a telepi iskolásokat segíti.

Szeptember 13-án, szombaton reggel kezdődik a rendezvény, az Orosházi Fúvószenekar ébreszti a városrész lakóit, majd 9 órakor megnyitó és szórakoztató műsorok várják az érdeklődőket a Rákóczi Vasas focipályán – tudtuk meg Fejes Róbertné főszervezőtől.

Lesz még kispályás foci,  népi játékok, íjászat és a Dél-Békés Mentőcsoport roadshow-ja is itt lesz. Tréfás versenyekben is bővelkedik majd a nap: a PecaPacát, a nagyi lekvárjának pusztítását, a feleségcipelő és papucsdobáló versenyt, illetve a kötélhúzást is kipróbálhatják a vállalkozó szelleműek. Kiállítást is láthatnak majd az érdeklők, Akikre büszkék vagyunk címmel.

A nap folyamán jótékonysági palacsintasütés is lesz. A palacsintákért kapott adományokból az Esélyegyenlőséget Biztosító Alapítvány az Orosháza–Rákóczitelepi Iskola Támogatására nevű szervezetet támogatja

A részletes program ide kattintva található.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.