- hirdetés -

A Rákóczi Tótkomlóson vendégszerepelt és alaposan megizzadt a három pontért. A győztes találatot Lövei Roland szerezte a 92. percben.

Tótkomlósi TC – Oh. Rákóczi Vasas 0 – 1 ( 0 – 0 )
Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság, 5. forduló
Tótkomlós, 150 néző.Vezette: Barta T. (Petrovszki, Görgényi)

Tótkomlós: Hegyi – Balogh, Kormányos K., Moszheim, Veres – Kovács, Bálint, Kormányos K., Nagy R. – Péli, László D.(Séhorcz 75.p.).
Edző: Horváth Henrik

Rákóczi: Lévai – Debreceni, Németh, Ludányi, Boros – Szabó Á. (Kánya 64.p.), Vili, Buza (Lövei 76.p.), Mazán (Gyarmati 74.p.) – Nyéki, Tasi.
Edző: Polyák László

A rendkívül fegyelmezetten és masszívan védekező komlósiak ellen a Rákóczi sokáig nem talált fogást, és amikor már mindenki elkönyvelte a pontosztozkodást, a csereként beállt Lövei a 92.percben eldöntötte a mérkőzést.

A 92.percben egy hosszú előre ívelt labdát Lövei 25 méterre a kaputól átvett, majd kapu felé iramodott és egy csel után öt méterről lőtt a hálóba, 0-1.

Polyák László: – Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, annál is inkább, mert az elején kihagytuk a helyzeteinket. A második játékrészben gyorsabban járattuk a labdát, de ez sem vezetett eredményre, végül ismét volt egy játékos Lövei Roland személyében, aki röviddel beállása után a 92. percben eldöntötte a mérkőzést.

A Rákóczi újabb győzelmével továbbra is a tabella 3. helyét foglalja el. A Polyák –legénység szeptember 13-án a Méhkerék csapatát fogadják az ULE műfüvén. A találkozó kezdési ideje: 16.30 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.