- hirdetés -

Újabb születésnapi meglepetés. Ezúttal öt videót választottunk a legnépszerűbbek közül.

Az OrosCafé indulása óta számos videós tartalmat készítettünk, változatos témákban. Követtünk hókotrót, kukás autót, megörökítettük a szalagavatókat, a főtér felett átvonuló szupercellát, mentünk balesetekhez, kamerát ragadtunk, amikor jégeső, vihar, jókora eső csapott le Orosházára. Sorolhatnánk, de most jöjjön öt, hiszen ez most a bűvös szám – ötéves az OrosCafé. Köszönjük nektek!

Még 2010-ben örökítettük meg a szelektív hulladékgyűjtés folyamatát Orosházán, azóta  közel 475 ezren nézték meg.

Tavaly januárban pótszilveszterre invitált mindenkit a Lucifer, Majka és Curtis teltház előtt lépett fel az orosházi szórakozóhelyen.

Energiatakarékos, környezetkímélő, akár otthon is elkészíthető és valóban működik: ez a sörkollektor. Szilasi Sándor felrajzolta Orosházát a sörtérképre, és elmondta nekünk, hogyan is készül a sörkollektor – még 2009-ben.

Komoly és igen fontos téma, megrázó képek egy diszkóbalesetről, még ha csak megrendezett is. Az orosházi Rotary minden évben dokudrámával hívja fel a fiatalok figyelmét az ittas, drogos és felelőtlen vezetés veszélyeire. 2009-es videó, 60 ezren látták.

2012 márciusában több mint ötszáz gyermek vett részt a mezei futóversenyen. Közülük néhányat megkértünk, mondják el, miért is jó futni.

A videós tartalmak mellett a több ezer cikk is megjelent, közülük kiválogattuk a TOP 5-öt, azokat, amik a legnépszerűbbek voltak az elmúlt 5 évben olvasóink körében.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.