- hirdetés -

Hórihorgas hujákolókkal, esti szalonnasütéssel és ingyenes programokkal várta a Segítő Gondoskodás Alapítvány a nyári szünet utolsó szombatján a családokat.

A tanévkezdés előtti utolsó szombaton a szervezők mindent megtettek, hogy a gyerekek igazán felhőtlenül jól érezzék magukat, és a család együtt szórakozhasson. A nagycsaládosok egyesülete Ady utcai épületének udvarán és az előtte lévő útszakaszon rendezték az egészen esti tartó programot. A délután folyamán állandó elfoglaltságot kínált a rodeóbika, az ugrálóvár, a kézműves játszóház, az arcfestés. Szörppel és pattogatott kukoricával kínálták az érdeklődőket.

Még szórakozhattak egy kicsit a gyerekek az iskolakezdés előtt (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Még szórakozhattak egy kicsit a gyerekek az iskolakezdés előtt (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Műsor nélkül sem maradtak a kilátogatók, koncertezett Hevesi Imre, bemutatózott a Silver tánccsoport, volt bűvész, zenés gyermekműsor, Rómeó és Júlia paródia. A legnagyobb sikert talán a Hórihorgas Hujákolók aratták, akik majd egyméteres fejű maskarákban, gólyalábon egyensúlyozva lakodalmaztak. A rendezvény záróakkordjaként, a nyári estek egyik legkellemesebb közösségi programját kínálták: élőzenés szalonnasütést az egyesület udvarán.

Ugyan vége a nyárnak, és hamarosan becsengetnek az iskolába, de városi szabadtéri programokban szerencsére ősszel is bővelkedünk majd.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.