- hirdetés -

Hiába vezetett két góllal az NB III-as focicsapat, nem tudott győzni Rákospalotán.

Rákospalotai EAC–Orosháza FC 3–2 (0–1)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés, Budapest, 150 néző.
Vezette: Kátai (Márkus, Török Katalin).

REAC: Changelija – Balázs, Labát, Kollár Zs., Birtalan – Lászka, Nagy I., Kiss T., Csete (Pfister, 91.) – Lucz (Kollár B., 57.), Csiszár (Herbály, 67.). Edző: Dzurják József.

Orosháza: Bordás – Ferenczi, Makra, Tóth I., Szabó N. – Huszár, Füredi – Styecz (Lovas, 31.), Fülöp, Végh – Juhász (Bozsóki, 84.). Megbízott edző: Csizmadia Imre.

Kétgólos előnyből sem termett pont az Orosháza FC NB III-as labdarúgó-csapatának, a szombat esti fővárosi bajnokiján – írja a bmsextra.hu.

A sok szabálytalansággal tarkított első félidőben a REAC volt jóval aktívabb, vezetett több támadást. Kihagyott ziccert és lesgólt láthatott a hazai közönség, de a vezetést csak nem sikerült megszerezni a rákospalotaiaknak. A hosszabbítás utolsó percében viszont Huszár találatával az Orosháza megszerezte a vezetést. A hazai kapus rossz helyre tenyerelt egy középre szálló nagy bedobást, az orosházi védő pedig közelről a léc alá vágta a labdát, 0–1.

A második félidő elején tovább növelte előnyét az OFC, miután az 52. percben Végh tanári módon nyesett a sorfal fölött a bal felső sarokba egy 22 méterről megítélt szabadrúgást, 0–2.

Ez az állapot azonban nem tarthatott sokáig, mert a büntetőből hamarjában szépített a REAC, Kiss T. góljával, 1-2.

Mindez visszaadta a hazaiaknak a reményt, akik nagy elánnal támadtak az egyenlítés érdekében. A 74. percben össze is jött nekik, miután a két csereember összjátéka után Herbály helyezett a kapuba, 2–2.

Ekkor már érezhető volt, hogy nehéz hajrá vár az orosháziakra, ami be is következett. A 85. percben Kollár Zsolt szabadrúgása még a felső lécről vágódott ki, röviddel később egy újabb pontrúgást már gólra váltott a hazaiak védője, megfordítva ezzel a meccset, 3–2.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.