- hirdetés -

A Rákóczi a megyei bajnokság 3. fordulójában Dévaványán lépett pályára és magabiztos játékkal négygólos győzelmet szerzett.

Dévaványai SE–Rákóczi Vasas SE 0–4 (0–1)
Dévaványa, 200 néző. V.: Zahorán.

Dévaványa: Kálmán – Szalai, Séllei, Furka (Kálai), Czakó I., Bakó (Diós), Ernyes, Nyíri (Ungi), Adamecz, Kéki, Molnár J.
Edző: Tagai Attila

Rákóczi Vasas: Lévai – Debreceni, Németh, Ludányi, Boros, Szabó Á. (Gyarmati), Kánya (Simon), Vili (Dávid), Tasi, Nyéki, Buza.
Edző: Polyák László

Bátran kezdte a játékot a ványai csapat, az első félidő közepén hatalmas helyzetben csatáruk az ötös sarkáról mellé gurított, ezzel el is lőtték a hazaiak a puskaporukat.

A 27.percben Nyéki bal oldali beadását Tasi fejelte 6 méterről a kapus főlőtt a hálóba, 0-1.

A második félidőt góllal kezdte a Rákóczi. Az 50. percben Buza remek labdája üresen találta Nyékit, csatárunk 6 méterről okosan tekerte a labdát a hosszú felsőbe, 0-2.

A 70. percben Németh G. előre vágott labdájára Tasi rajtolt és két védő kíséretében mintegy 25 méterről nagy gól lőtt, 0-3.

A 80. percben egy lecsorgó labdát gurított Tasi 12 méterről a bal alsó sarokba, 0-4.

A mérkőzés végén a hazaiak Molnár révén büntetőt hibáztak.

Tagai Attila: — Hiába voltunk egyenrangú ellenfele a Rákóczinak, vendégeink kegyetlenül kihasználták hibáinkat. Rutinból behúzták ezt a mérkőzést és magabiztosan vitték el a három pontot.

Polyák László: — Fegyelmezett célfutballal, biztos győzelmet szereztünk, amiért nagyon meg kellett dolgozni minden játékosomnak.

Ifjúsági mérkőzésen: Dévaványa – Rákóczi Vasas 0 – 3

A Rákóczi augusztus 30-án hazai környezetben fogadja a Mezőhegyes csapatát. A találkozó kezdési ideje: 17 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.