- hirdetés -

A bajnokságra esélyes Kozármisleny látogatott augusztus 23-án a Mátrai stadionba. Az NB II-ből kiesett baranyaiak megérdemelten vitték el a három pontot.

Orosháza FC – Kozármisleny FC 0–2 (0–0)

NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Orosháza, 400 néző

Vezette: ifj. Szilágyi (Berecz, Kövér).

Orosháza: Bordás – Szabó N., Makra, Tóth I., Medvegy – Huszár, Ferenczi – Styecz, Juhász (Lovas, 75.), Végh (Fülöp, 83.) – Szélpál (Baranyai, 70.)
Megbízott edző: Csizmadia Imre

Kozérmisleny: Sólyom – Várda (Domonkos, 90.), Fellai, Erdős, Szabó M. – Fenyvesi, Nagy E. (Szabó P., 57.) – Cziráki, Gajág, Reitz – Imrő (Valkovics, 75.)
Edző: Németh Zsolt

A három mérkőzésről eltiltott Kvasznovszky József helyét az egyesület általános vezetője, Csizmadia Imre foglalta el.

Küzdelmes mezőnyjáték folyt az első félidőben, a kapuk ritkán kerültek veszélybe. Hazai oldalon Szélpál kétszer került helyzetbe, a 19. percben estében lőtt fölé, majd a 24. percben a kapus rövid öklözését emelte kapu mellé. A másik oldalon Reitz járt legközelebb a gólhoz, aki a 32. percben a jobb kapufa alsó sarkát találta el.

(klikk a képre) Fotó: Rajki Judit
A sárga mezes orosháziak nem bírtak Kozármisleny csapatával (klikk a képre) Fotó: Rajki Judit

A második játékrész elején hamar vezetéshez jutott a vendégcsapat. A 48. percben Cziráki beívelt szabadrúgását Fellai fejelte 3 méterről a rövid sarokba, 0–1. Támadásban maradtak a vendégek, a 67. percben Reitz átadása után Imrő lőtt 16 méterről a bal sarokba, 0–2.

A meccs hajrájára az orosháziak két támadót is pályára küldtek, de ezúttal a rutinos embereik sem tudták megváltani a világot. A vendégek előnyük birtokában ráerőltették akaratukat az OFC-re, és megérdemelten nyertek.

Csizmadia Imre: – Tudtuk, hogy jó csapatot fogadunk, és sajnos nem is csalatkoztunk, bár némi szerencsével eredményesebbek is lehettünk volna.

Németh Zsolt: – Küzdelmes mérkőzésen fiatal csapatunk megérdemelt győzelmet szerzett.

Az Orosháza FC augusztus 30-án, 19 órakor villanyfényes mérkőzést játszik Rákospalotán a REAC otthonában.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.