- hirdetés -

Ivanics János, a Linamar Hungary Zrt. vezérigazgatója Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől vette át a kitüntetést kedden.

Állami kitüntetéseket és elismeréseket adott át Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az augusztus 20-ai állami ünnep alkalmából. Varga Mihály arra emlékeztetett, hogy Szent István király gyarapodó, erős és független állammá tette Magyarországot.

Ivanics János munkáját érdemkereszttel ismerték el (archív fotó)
Ivanics János munkáját érdemkereszttel ismerték el

– Örökül hagyta ránk azt a biztos hitet, hogy egyenrangúak vagyunk minden más nemzettel, nyíltan vállalva lehetünk büszkék hagyományainkra, hőseinkre és magyarságunkra – hangsúlyozta a nemzetgazdasági miniszter.

– Azok a nemzetek lesznek a 21. század nyertesei, akik a tudást és tenni akarást szilárd értékekkel tudják párosítani. Megtiszteltetésnek tartom, hogy olyan kiemelkedő teljesítményt nyújtó embereknek adhatok át kitüntetést, akiknek munkájában ez a szellemiség tükröződik. Az elismerések a Magyarország érdekében végzett lelkiismeretes, kimagasló színvonalú és eredményes munkáért járnak – nyomatékosította Varga Mihály a keddi ünnepségen.

Ivancsics János, a Linamar Hungary Zrt. vezérigazgatója Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetésben részesült.
– Ezt az elismerést a Linamar kapta az eddig elért eredményeinek, teljesítményének köszönhetően. Nem csak egyéni érdem, hanem a dolgozói kollektíva elismerése is. Egyben az anyavállaltunknak is szól, akiknek támogatása tette lehetővé a beruházásokat és a fejlődést – nyilatkozta az OrosCafénak Ivanics János. – Nem számítottam az érdemkeresztre, meglepődtem. Óriási megtiszteltetésnek tartom, azt jelenti számomra, hogy érdemes előrelépni – tette hozzá a vezérigazgató.

A mezőgazdasági gépeket és autóipari alkatrészeket gyártó Linamar orosházi és békéscsabai üzemében több mint 2000 embernek ad munkát, ezzel a régió legnagyobb foglalkoztatója, és Orosháza legnagyobb adózói között sorakozik. Törekednek a folyamatos fejlesztésre, tavalyelőtt például új üzemcsarnokot avattak, pályázati pénzből az eszközpark bővítését is célul tűzték ki, és élen járnak a szakemberképzés terén is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.