- hirdetés -

A vadvirágosok nemrégiben Budapesten jártak, szeptemberben pedig egészségnapot szerveznek.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma „Álomvilág – fogyatékos szemmel” pályázatán nyert összegből kirándultak augusztus 7- én Budapesten a Vadvirág Klub fiataljai, hozzátartozóik és segítőik. Régen várt álmuk vált valóra, amikor a Segítő Gondoskodás Alapítvány jóvoltából Bogárné Kiss Ildikó kuratóriumi elnök közreműködésével pályáztak a sérült fiatalok szabadidejének hasznos eltöltésére, és a pályázat sikeres elbírálásban részesült – olvasható beszámolójukban.

Gazdag programok színesítették a napot, melyek között szerepelt a Vasúttörténeti Park meglátogatása, a Katasztrófavédelmi és a Rendőr Múzeum kiállításának megtekintése is. A délelőtti programot finom ebéd követte, majd a fővárosi Nagycirkusz aktuális előadásának élményekben gazdag, színes műsora zárta a kirándulást.

Rengeteg élménnyel tértek haza a vadvirágosok (Fotó: klub)
Rengeteg élménnyel tértek haza a vadvirágosok (Fotó: klub)

Az említett pályázati összegből sporteszközök vásárlására is lehetőség nyílt (futópad, evezőgép, lépcsőző gép), mely eszközök hozzájárulnak az egészséges életmód minél sokoldalúbb támogatásához.

Szeptember 4-én 10 órától nyílt nappal egybekötött egészségnapot szerveznek a Vadvirág Klubban, melyre szeretettel várják mindazokat, akiknek fontos az egészségük és ezért szeretnének is tenni. A rendezvény programjai között szűrővizsgálatok (koleszterin, vércukor, testzsír mérése), előadások, egészséges ételek kóstolása és vására is szerepel. Ezen kívül jóga és thai chi kung bemutatók és egyéb szórakozási lehetőségeket kínálnak az itt megjelenteknek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.