- hirdetés -

15. alkalommal rendezi meg idén Burka László önkormányzati képviselő a népszerű lakótelepi napot az „Üvegvárosban”.

Több száz résztvevő, rengeteg program, jó társaság, önfeledt kikapcsolódás – röviden ez a lakótelepi nap töretlen népszerűségének titka, melyet augusztus 8-án immár 15. alaklommal rendez meg a körzet önkormányzati képviselője, Burka László a Czina iskola melletti sportpályán.

– Amikor útjára indult a lakótelepi nap, a Szőlő városrészre jellemző összetartó erő tovább erősítése volt a cél, az, hogy együtt legyenek az itt élők, legyen egy olyan nap, ami a barátok, ismerősök találkozása mellett a kikapcsolódást is szolgálja – összegezte a nap lényegét Burka László.

Évről évre egyre népszerűbb a lakótelepi nap (Archív fotó: Kecskeméti Krisztina)
Évről évre egyre népszerűbb a lakótelepi nap (Archív fotó: Kecskeméti Krisztina)

Idén is délután 16 órától egészen éjfélig számos program várja a kilátogatókat. Többek között lesz sétakocsikázás, pónilovaglás, ugrálóvár, családvédelmi tanácsadás, íjászat, aerobik- salsa, küzdősport bemutatók, tűzzsonglőrök, műsorral lépnek fel a helyi óvodások és iskolások, valamint Nagy Krisztina előadóművész, de lesz KRESZ vetélkedő, tűzoltósági ügyességi feladatok és utcabál is.

– A szponzorok támogatásának köszönhetően mindezt ingyen tudjuk biztosítani a családoknak, célunk egyrészt, hogy kikapcsolódást nyújtsunk az itt élőknek, másrészt bemutatkozási lehetőséget adhassunk a fiatal tehetségeknek – emelte ki Burka László.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.