- hirdetés -

Ez a tapasztalat a Kisharang Bölcsőde nyílt nappal egybekötött beiratkozásának első napja után. Az érdeklődő kisgyermekes családokat a bölcsi még szerdán és csütörtökön is várja.

Ahogy korábban írtuk: nyílt napokat tart az önkormányzati fenntartású Kisharang Bölcsőde, hogy a kisgyermekek és szüleik megismerhessék az intézmény életét, működését, és nevelőit (amiről bővebben itt írtunk). A bölcsi jelenleg maximális kihasználtsággal működik, 76 gyermeket lát el. Ez azonban ősszel változik, mivel a kicsik közül majd ötvenen óvodába mennek. A nyílt napon beiratkozásra is van lehetőség, de azokat a családokat is várják, akik pusztán tájékozódni szeretnének.

Újoncok a bölcsiben - a kicsik anyuval együtt nézték meg a bölcsődét (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Újoncok a bölcsiben – a kicsik anyuval együtt nézték meg a bölcsődét (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

– Az a tapasztalatunk, – ami az elmúlt félévre visszamenőleg is igaz – hogy egyre több olyan szülő érdeklődik, akinek még két év alatti a gyermeke. Ez korábban kevésbé volt ilyen mértékben jellemző – mondta Dénes-Földesi Mónika bölcsődevezető

A bölcsibe már 20 hetes kortól be lehet íratni az apróságokat. Ha gondolkodsz azon, hogy bölcsibe járatod a gyermekedet, vagy egyszerűen csak szívesen megismernéd az intézményt, még július 23-án és 24-én (szerdán és csütörtökön ) 9 órától 10.30-ig megteheted a Zöldfa utcai bölcsődében.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.