- hirdetés -

Képviselői fogadóórára várja az orosháziakat Simonka György országgyűlési képviselő július 21-én, hétfőn 11 órától a városháza első emeleti kistárgyalójába.

A térség képviselője elsősorban az online kapcsolattartást preferálja, mondván, így a választópolgárok a nekik legkedvezőbb időpontban tudják elküldeni a simonka.gyorgy@parlament.hu email címre a kérdéseiket, javaslataikat, észrevételeiket és problémáikat.

– Szoros munkakapcsolatban állok a városvezetéssel és több nagyintézménnyel, civil szervezettel Orosházán. Mindemellett szerencsére egyre több lakossági megkeresést kapok – tájékoztatott Simonka György. – Fontosnak tartom, hogy eljusson hozzám a helyben élők észrevétele, problémája, mert csak így tudom teljesíteni a felvállalt feladatomat, hiszen a célom, hogy az itt élők boldogulását segítsem. Alkalom adtán, az utcán vagy egy-egy rendezvényen megszólítanak az emberek, most azonban előre megadott időpontban is állok az orosháziak rendelkezésére. Arra bíztatok mindenkit, ossza meg velem észrevételeit. Továbbra is várom az e-maileket, illetve találkozzunk hétfő délelőtt – invitálta az érdeklődőket a fogadóórára a képviselő.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.