- hirdetés -

A Sör-Virsli Fesztivál harmadik napjára végre megérkezett az igazi strand idő. De nem csak a medencében volt forró a hangulat, a Vastag testvérek és a Bon-Bon szinte felrobbantották a színpadot.

Az első napon Fásy Ádámmal és csapatával igazán vizes volt a hangulat Gyopárosfürdőn, majd a második napon Rubint Réka izzasztotta meg a közönséget, míg Ruzsa Magdi remek koncerttel örvendeztette meg a fesztiválozókat. A III. Sör-Virsli Fesztivál utolsó napja sem telt el izgalmak nélkül.

– Sajnos az időjárás nem kedvezett nekünk idén. A szervezés tökéletes volt, igyekeztünk mindent megtenni azért, hogy mindenki jól érezze magát – értékelt Dedák Angéla, a Jövő Építők TDM vezetője, az egyik főszervező, aki azt ígérte: jövőre még inkább odafigyelnek majd az időjárás előrejelzésekre, és próbálják ehhez igazítani az időpontot.

Ha tapsolni kell, hát tapsolni kell (klikk a képre) Fotók: Melega Krisztián
Ha tapsolni kell, hát tapsolni kell (klikk a képre) Fotók: Melega Krisztián

A fesztivál nevéhez híven vasárnap is tisztességesen fogyott a sör és a virsli, a legtöbben viszont a medencét célozták meg elsősorban, hiszen az utolsó napra végre megérkezett az igazi strandidő.

Nincs megállj

A vasárnap délután egyik sztárfellépő párosa Vastag Tamás és Vastag Csaba volt. Két önálló koncertjükön szinte felrobbantották a színpadot, de ez sem volt nekik elég, a közönség soraiban táncoltatták meg a hallgatóságot. Nem kis meglepetésre egy alkalmi jam-nek is szem– és fültanúi lehettek fesztiválozók, a Bon-Bon dobosa ugyanis egy szám erejéig Vastag Csabának diktálta a tempót.

Úgy látszik, családi vonás: egyik testvér sem tölt túl sok időt pihenéssel a nyáron, munkával telik a vakáció. Az idősebb fivér, Csaba turnéval, öccse, Tamás pedig még idén új albummal örvendezteti meg rajongóit.

A Vastag tesók után desszertként a Bon-Bon együttest tálalták a szervezők. A jövőre 20 éves zenekar már többször járt Orosházán, ismét fergeteges bulit csaptak, a fesztiválozók legnagyobb örömére. A fiúknak a nyáron amellett, hogy az évfordulóra készülnek, belefér egy kis lazítás, a fellépések mellett pedig főszerepet kap a poénkodás is.

A nap azonban nem ért véget a koncertekkel, este, a nagy sátorban közösen nézhették végig a szurkolók, hogyan szerzi meg Németország negyedik világbajnoki címét a futball világbajnokság döntőjén.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.