- hirdetés -

Egész napos kulturális programmal kedveskedtek a lakóknak és családtagjaiknak a Platán Idősek Otthonában.

A nemrégiben rendezett családi nap talán a legjelentősebb esemény a Teréz utcai intézmény életében,  az újra egymásra találások családi ünnepe. Célja, küldetése nem más, mint hogy lehetőséget teremtsen egy harmonikus, nagy családi közösség további formálódására. Az egész napos kulturális, zenés szórakozást kínáló programok kitűnő alkalmat teremtettek arra, hogy a lakók családtagjaikkal, barátaikkal egy kellemes napot töltsenek együtt – derült ki az intézményből kapott beszámolóból.

A rendezvényt a Dolce Dance Nemzetközi Tánciskola növendékei nyitották meg, amit az intézmény lakóinak műsora követett, majd a Békés Megyei Körös-menti Szociális Centrum Magyarbánhegyesi tagintézménye kedveskedett zenés produkcióval. A közös ebéd még meghittebbé tette a hagyományos ünnepet, közben Nagy Krisztina előadóművész gondoskodott a jó hangulatról.

Kirakodóvásárral, egészségsátorral, játszóházzal, fagyizási lehetőséggel, tombolával tették még kellemesebbé a rendezvényt, mely közös énekléssel, tánccal zárult.

A szervezők köszönetünket fejezik ki a támogatóknak: Orosháza Város Önkormányzata, Segítő Gondoskodás Alapítvány, Rucz József önkormányzati képviselő, Diego Szőnyeg és Festékbolt, Bőrdíszmű bolt Vásárcsarnok, Csapó Bútorbolt, Dr. Padló Orosháza, Élésker Kft., ellátottak hozzátartozói, Fehér Kígyó Gyógyszertár, Futaki Andrea – Tena, Gyopárosfürdő, Hornok és Posztós Kft. Orosháza, Hóvirág Fagyizó, IQ könyvesbolt Orosháza, Jámbor Rudolf, Joó Károlyné, La’Rosa Pizzéria, Mandula Étterem, Németh Ambrus, Rétesbolt, Oros-Süti Kft., Pingvin Fagyizó, Szépségek Kicsi Boltja, Szoki Cukrászda, Todoránné Böde Krisztina – Gombház, Vitaporta Gyógynövény és Reformélelmiszer Szaküzlet, Zebra Ezoterikus Ajándékbolt

A szervezők külön köszönetet mondanak a  DIEGO-nak, hisz nemcsak a rendezvényt támogatta, hanem mintegy 100 ezer forint értékű festékadománnyal járult hozzá a Platán Idősek Otthonában végzett festési munkálatokhoz.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.