- hirdetés -

Szereted a jó színdarabot? Ha igen, neked szól a játék, és ha nyersz, mehetsz Brecht-Weill: Koldusopera című zenés színdarabjára a Szarvasi Vízi Színházba.

A​ Szarvasi Vízi Színházban látható július 5-én szombaton 20:30 órától ​Brecht-Weill: Koldusopera című zenés színdarabja, amiről itt olvashatsz bővebben.

A​ Szarvasi Vízi Színházban látható Brecht-Weill: Koldusopera című zenés színdarabja (Fotó: A-Team/Nyári A. 2014)
A​ Szarvasi Vízi Színházban látható Brecht-Weill: Koldusopera című zenés színdarabja
(Fotó: A-Team/Nyári A. 2014)

Bertolt Brecht és Kurt Weill Koldusoperája a zenés színház egyik remekműve. Egyszerre opera, musical és operett, valamint mindezek paródiája.

A játék a Facebookon fut, ​július 4-én 10 óráig. Ekkor sorsoljuk a nyereményt, amely 4 fő részére belépő a Szarvasi Vízi Színház szombat esti előadására. A nyertes a jegyeket július 4-én veheti át OrosCafé szerkesztőségében.

Ha játszani és nyerni szeretnél, akkor klikkelj ide. A játék megkezdése előtt rá kell nyomnod a Tetszik gombra, hogy csatlakozz ​ ​OrosCafé​ oldalához, a többit már látni fogod és máris kezdheted a játékot – a Facebookon.

A nyereményjátékon azok vesznek részt, akik csatlakoznak az OrosCafé Facebook oldalához és helyesen válaszolnak a játékoldalon feltett kérdésre.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.