- hirdetés -

Villámjátékot hirdetünk színházjegyekért. ​Goldoni: Chioggiai csetepaté című vígjátékát nézhetitek meg a Szarvasi Vízi Színházban.

A​ Szarvasi Vízi Színházban látható július 4-én 20:30 órától ​Goldoni: Chioggiai csetepaté című vígjátéka, amiről itt olvashatsz bővebben.

A​ Szarvasi Vízi Színházban látható​Goldoni: Chioggiai csetepaté című vígjátéka (Fotó: A-Team/Nyári A.)
A​ Szarvasi Vízi Színházban látható​Goldoni: Chioggiai csetepaté című vígjátéka
(Fotó: A-Team/Nyári A.)

​A darab jellegzetes vígjáték, mindenki szeret valakit, a szerelmesek évődnek, a szomszédok összevesznek, a történet végül kibogozhatatlannak tűnő gubanccá formátlanodik. Most erre az előadásra nyerhetsz négy jegyet, ha játszol, helyesen válaszolsz és még szerencséd is van.

A játék a Facebookon fut, ​július 3- án​ 18 óráig. Ekkor sorsol​​juk a nyereményt, amely 4 fő részére belépő a Szarvasi Vízi Színház péntek esti előadásra. A nyertes a jegyeket július 4-én veheti át OrosCafé szerkesztőségében.

Ha játszani és nyerni szeretnél, akkor klikkelj ide. A játék megkezdése előtt rá kell nyomnod a Tetszik gombra, hogy csatlakozz ​ ​OrosCafé​ oldalához, a többit már látni fogod és máris kezdheted a játékot – a Facebookon.

A nyereményjátékon azok vesznek részt, akik csatlakoznak az OrosCafé Facebook oldalához és helyesen válaszolnak a játékoldalon feltett kérdésre.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.