- hirdetés -

Halustyik Éva váltja Podmaniczkiné Szegi Katalint az intézmény élén. A kistérségi társulás szerdán határozott.

Zárt ajtók mögött tárgyaltak az orosházi kistérségi társuláshoz tartozó települések vezetői a változásokról szerdán. Megtudtuk, június 26-ával Halustyik Éva váltja Podmaniczkiné Szegi Katalint az Orosházi Kistérség Egyesített Gyermekjóléti Központ és Családsegítő Szolgálata élén. Az előző vezető szülési szabadságra megy, ezért az előreláthatólag két évre szóló változás. 

Halustyik Éva
Halustyik Éva

Az új vezető kiemelte, legfőbb feladatának azt tartja, hogy a jogszabályi előírásoknak továbbra is megfelelve működjön az intézmény.

– Emellett a nyári programokkal vagyunk elfoglalva, az intézményhez tartozó minden településen tervezték a kollégák a nyári szabadidős programokat a gyerekeknek és a családoknak. Illetve a nyári gyermekétkeztetéssel kapcsolatos teendőket végezzük, amely a szociálisan hátrányos helyzetű gyerekek számára érhető el valamennyi településen – emelte ki az intézményvezető, aki 35 kolléga irányítását vállalta fel.

Halustyik Éva pedagógusként dolgozott tíz évig Gádoroson, majd szociális területen tevékenykedett Orosházán, vezette a családsegítő szolgálatot. Két éve a kistérségi társulás keretében működő gyermekjóléti központ és családsegítő szolgálat munkatársa mint a családsegítő szakmai vezetője, szerdától pedig az egész intézmény irányítója.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.