- hirdetés -

Az Orosházi Rock És Blues Egyesület is csatlakozik a nyári városi rendezvényekhez. A tavalyi sikeres ViharsaRock Fesztivál után idén második alkalommal rendezik meg a koncert-sorozatot.

Tavaly Pink Floyd emlékkoncerttel, és hatalmas bulival fesztiválozott Orosháza a ViharsaRock Fesztiválon. Éppen ezért gondolták úgy a szervezők, hogy idén ismét nekivágnak a rendezvénysorozatnak. Ennek első fejezeteként június 21-én három zenekar lép fel a Rock Klub Ady Endre utcai színpadán, melynek fő műsorában a magyar rockzene „utolsó mohikánját”, Török Ádámot, z egykori Mini együttes vezérét látják vendégül.

Török Ádám szombaton az orosházi klubban
Török Ádám szombaton az orosházi klubban

– Egyszeri és megismételhetetlen élményben lesz része azoknak, akik ellátogatnak megújult klubunkba, hiszen Török Ádám orosházi zenészekkel adja elő műsorát. Előzenekarai az orosházi Jammy és a szegedi Crossroad lesz – vázolja Mihály Zoltán, a szervező Orosházi Rock és Blues Egyesület nevében.

A 2.ViharsaRock Fesztivál következő etapjában július 19-én négy zenekar lép fel a Rock Klubban, a fiatal helyi zenészekből álló Der Sprinter, a tehetséges Bagaméri Projekt, a korábban nagy sikert aratott békéscsabai Soundkillers, valamint a szinte már állandó partnerként emlegetett esztergomi Tűzkerék XT.

A fesztivál zárónapja augusztus 3-án lesz, amikor szintén négy zenekar fellépését tervezi a klub: jön az Electrons Szegedről, a Message To Hendrix Budapestről, a Black River Blues Band Erdélyből, és a Wildflower Blues Band szintén a fővárosból.

– Utóbbi vendéggitárosa a magyar blues-rock egyik legnagyobb egyénisége, Tátrai Tibor gitáros, aki reményeink szerint balesetéből felépülve emeli majd a fesztivál rangját. Innen is kívánunk Tibusznak mielőbbi gyógyulást – mondta el Mihály Zoltán.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.