- hirdetés -

A tavalyi sikerre való tekintettel idén tíz szombaton nyújt ingyenes programot a TDM party. Az akusztikus koncertek után az üvegkörtefa szolgáltatja a zenét.

Pénteken kezdődött és szombat este folytatódott a főtéri, egész nyáron át tartó rendezvénysorozat a Jövő Építők TDM szervezésében.

Pénteken a The Batteries zenekar akusztikus estjén vehettek részt az érdeklődök, szombaton pedig a Dobszerda zenélt. A három kongás késő délutántól egészen az est beálltáig ütötte a dobokat. A napszak változása a hallgatóság összetételére is hatással volt: a 19 órás kezdéskor még kismotorozó gyerekek és szüleik alkották a közönség túlnyomó részét, majd a békésen fagyizó idősebb házaspárokat csábította a térre a dobszó, a koncert végéhez közeledve pedig a buliba készülő fiatalok csatlakoztak egyfajta zenei alapozásra. Levezetésként pedig az üvegkörtefa zenélt  a főtéren andalgóknak.

Szombaton a Dobszerda játszott (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina
Szombaton a Dobszerda játszott (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina

A nyár folyamán még nyolc alkalommal lesz TDM party. A legtöbbre már megvannak az előadók, de néhány szombat még kiadó. A városmarketing iroda vezetőjétől, Dedák Angélától megtudtuk, eddig elsősorban zenés fellépők jelentkeztek, de akár akrobatikus produkciókat, néptánccsoportokat, vagy komolyzenei előadókat is szívesen fogadnának.

Jövő szombaton (június 14-én) az orosházi Kon-Tiki együttes biztosítja majd a jó hangulatot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.