- hirdetés -

Izgalmas és fordulatos mérkőzéseket hozott a hétvégi emlékverseny.

Immáron második alkalommal rendezték meg a hétvégén a Baracsi Imre Emlékversenyt Budapesten. A verseny célja az volt, hogy méltóképpen megemlékezzenek a csepeliek kiváló nevelő- és mesteredzőjéről. A diák I. korosztály számára kiírt Centrum Szabadfogású Csapatgála ennek teljes egészében eleget is tett.

Az ország területéről 11 centrum csapata jelezte indulási szándékát, az orosházi centrum együttesét szentesi, szegedi, mezőhegyesi, nagyszénási és természetesen orosházi birkózó gyerekek alkották. A 11 csapatot négy csoportba sorsolták, a sportolók izgalmas és fordulatos meccseket vívtak. Az orosházi centrum versenyzői mindkét csapattalálkozót megnyerték, így csoportelsőként kerültek a legjobb négy közé. Itt sajnos a Csepel és ESMTK csapatától vereséget szenvedtek, de a Dorog felett sikerült győzelmet aratniuk, ezzel a harmadik helyen zártak.

Az orosházi centrum csapatának tagjai: Lukics Martin (Szeged), Lukics Alex (Szeged), Balogh Renátó (Nagyszénás), Plesovszki Milán (Nagyszénás), Kovács Lívia (Mezőhegyes), Vajda Szebasztián (Szentes), Zsirmik Tamás (Szentes), Zsirmik Martin (Szentes), Zilcsák Richárd (Szentes), Lakatos Angelo (Orosháza), Pető Dávid (Orosháza), Szél Anna (Orosháza), Zimányi József (Orosháza).

Edzők: Mazula Erik (Szentes), Szilágyi Zoltán (Szentes), Deme János (Nagyszénás), Jeszenszky-P. László (Orosháza).

Eredmények:

Csoportmérkőzések
Orosháza – Cegléd 21 – 19
Tatabánya – Orosháza 12 – 28

Négyesdöntő
Csepel – Orosháza 30 – 12
Orosháza – ESMTK 14 – 26
Orosháza – Dorog 24 – 16

Végeredmény
I. hely ESMTK
II. hely Csepel
III. hely Orosháza
IV. hely Dorog

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.