- hirdetés -

A nyár beköszöntével elindul az Orosháza Fesztivál. A július 2-ától kezdődő programsorozat minden korosztályt megcéloz, stílusban is igen széles a skála.

Az ingyenes szabadtéri szórakozás helyszíne a főtér és az Árpád-kert lesz. A közönséget előzetesen meg is kérdezték a zárókoncertre vonatkozóan, így jöhet Orosházára július 5-én este a Kiscsillag zenekar. De fellép a ByTheWay és Koós János, vagy a Vivat Bacchus is.

A Nyári Színházi Esték sorozat keretében a művelődési házban vígjáték, musical, táncmese szerepel a kínálatban, és a besorolhatatlan Bagi&Nacsa Show.

A világhírű Budapest Klezmer Band is zenél a Nyári Színházi Esték keretében (Fotó: pannonvarszinhaz.hu )
A világhírű Budapest Klezmer Band is zenél a Nyári Színházi Esték keretében (Fotó: pannonvarszinhaz.hu )

– Az előző évek tapasztalataira építettünk tartalmi vonatkozásban – mondja Pusztai Lajos ügyvezető, – így családi programok, tánc és zene, valamint borkóstoló és gasztronómia is terítéken lesz. A helyi csoportok Helyi Érték név alatt léphetnek színpadra. A városi szintű színjátszás történetét könyvben jelentetjük meg, a kiadvány bemutatójára gálát szervezünk, amelyen egykori és jelenlegi tanítványok adnak műsort. Külön kiemelném, hogy élő zenés produkcióval is várjuk a családokat, a világhírű Budapest Klezmer Band szerepel a Hegedűs a háztetőn című musicalben.

A programokról részletesen is tájékoztatunk a későbbiekben, de figyeljétek Programajánló rovatunkat, ahová hamarosan felkerül az összes műsorszám. Jegyek már elővételben kaphatók a művelődési központban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.