- hirdetés -

Minden kicsi jól tudja, hogy május utolsó vasárnapja róluk szól: ez a gyermeknap. Idén sincs ez másként, a Hunor Coop azonban két nappal előbb kedveskedik a lurkóknak a HUNOR COOPé Fesztivállal, május 23-án.

A családi gyermeknapon kicsik és nagyok számára egyaránt garantált lesz a jókedv és a szórakozás. Orosházán, az Arany János utcai Hunor Coop üzlet parkolójába várják az érdeklődőket a szervezők. A programok 14 órától indulnak, a sátorban ügyességi játékok, kézműves foglalkozások, ingyenes arcfestés, és ugrálóvár várja az óvodásokat és kisiskolásokat.

Takács Nikolas is fellép
Takács Nikolas is fellép a pénteki programon

Mindeközben a színpadon helyi tehetségek szórakoztatják majd a közönséget. Köztük szerepel az Orosházi Kyokushin Karate Szabadidő Kör Egyesület aerobik és karate szakosztálya, a Candy Dance Crew, de lesz taekwondo bemutató is a színes műsorfolyamban, valamint fellép Janecska József labdazsonglőr és a Czina iskola tanítványai.

Majd a helyi fellépőket követően 16:30-tól Bohóc show-műsora nevetteti meg a közönséget, őket egy órával később a Tücsök zenekar gyerekeknek szóló koncertje követi. Ne szalasszuk el a tombolát sem, hiszen értékes nyereményekre tehetünk szert, a fődíj egy 10 ezer forint értékű ajándékcsomag lesz.

A HUNOR COOPé Fesztviál sztárvendége 19 órakor érkezik: az X-Faktorból jól ismert Takács Nikolas ad koncertet. Ezzel azonban még mindig nem ér véget a programsorozat, 19:30-tól a Fuvi Band csap fergeteges utcabáli hangulatot, az estet pedig tűzijáték zárja 21 órakor.

Érdemes lesz tehát kilátogatni a Hunor Coop üzlethez, a régi Profi üzlet helyén, a LukOil benzinkút mögött (Arany János utca 19.) május 23-án. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a HUNOR COOPé Fesztiválra.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.