- hirdetés -

Mi az a matchbot? És a bolonyai? A csukázó, a harcsázó? Ha kíváncsi vagy rá, és szeretsz horgászni, de még nem tudod, mit csinálj a nyári szünetben, akkor júniusban irány a horgásztábor.

Az Orosházi Kinizsi Horgászegyesület 8 és 14 év közötti gyerekek számára szervez napközis horgásztábort. Június 23-án indul az öt napos program, maximum 20, általános iskolai tanuló jelentkezhet a táborba, melyet az egyesület halőrházánál, a Kristálytónál, illetve Gyopáros déli tavánál tartanak majd. Az étkezésen kívül a Kinizsi Horgászegyesület minden költséget áll. A táborba június 16-ig lehet jelentkezni, kitöltött űrlap segítségével.

És hogy mi vár a gyerekekre? Többek között megismerkedhetnek a horgászat szabályaival, a különböző felszerelésekkel, praktikákkal, nemkülönben a vízpart növényeivel és állataival, majd természetesen magukkal a halakkal. A diákok végül horgászvizsgát tehetnek, a programot pedig június 28-án horgászverseny zárja.

A felszerelésedet ne hagyd otthon, de hozz magaddal esőkabátot, napvédő krémet, szúnyog és kullancsriasztót, és plusz ruhát is.

A jelentkezési lapot, és további információt a horgászegyesület honlapján találsz.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.