- hirdetés -

Újra példaértékű eseményre készül a Dél-Békés Mentőcsoport.

Az alapvetően katasztrófahelyzetek kezelésére létrejött önkéntes szervezet az elmúlt hónapokban már többször bizonyította, hogy szívesen vállal közösségi szerepet. Például a jótékony akciók mellett szórakoztató, bemutató road show-val járták Dél-Békés településeit.

Most is hasonló attrakcióra készül a mentőcsoport, Önkéntes Majálist szerveznek Pusztaottlakán, a Likefest Parkban. A május 1-jei rendezvény látogatása minden érdeklődő számára ingyenes, közreműködőnek elsősorban mégis a „társszakmákban” dolgozókat hívták meg.

Meginvitáltak minden tűzoltót, katasztrófavédelmi szakembert, polgárőrt, rendőrt, mentőst és köteles polgári védelmi beosztottat Orosházáról is. Szeretnének igazi majális hangulatot teremteni a rendezvényen, ezért mindenkit a családtagjaival együtt várnak. A

tervezett program szerint a résztvevő csapatok – akik április 24-ig neveznek – játékos akadályversenyen, főzőversenyen és homokfociban mérhetik össze erejüket, hogy a Ganxsta-koncert után, de még a Tüze’s Víz fellépése előtt a legjobbakat díjazzák. A rendezvény tétje mégsem egy-egy serleg, sokkal inkább a jó hangulat és a kellemes szórakozás, amihez kiváló környezetet nyújt a Likefest Park.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.