- hirdetés -

Kihirdették a legnagyszerűbb hazai és határon túli praxisokat. Második lett Dani doktor.

Szerdán átadták az Év praxisa a Kárpát-medencében pályázat díjait Budapesten, tíz hazai és határon túli háziorvos vehette át az elismerést, köztük az orosházi dr. Dani Győző.

Dr. Dani Győzőé lehet Az év praxisa díj. Szavazzunk rá! (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Dr. Dani Győző  alig maradt el az első helytől
(Fotó: Kecskeméti Krisztina)

„Személyében olyan ajándékot kaptunk a sorstól, amit nehéz szavakkal kifejezni. Regényt lehetne írni a sok évtized alatt történtekről.” – így szól az egyik ajánlás, mellyel nevezték az orosházi dr. Dani Győzőt Az év praxisa a Kárpát-medencében díjra. A pályázat keretében március 30-áig lehetett szavazni a zsűri által kiválasztott legjobb 10 hazai és határon túli nevezésre, köztük az orosházi Dani doktorra.

Az internetes szavazás utolsó napjaiban fej-fej mellett haladt dr. Dani Győző és Molnár Mária Bonyhádról, naponként, de volt, hogy két-három óránként változott helyezésük. A végeredményben a hazai első és a második helyezettet mindössze 106 szavazat választja el egymástól.

Az elmúlt hetekben több mint 50 ezer látogató értékelte a 10-10 háziorvost, a két nyertes: Molnár Mária (Bonyhád) és Orbán Klára (Székelyudvarhely).

Az Országos Alapellátási Intézet negyedik alkalommal hirdette meg Az év praxisa pályázatot. A szervezők célja idén is az volt, hogy ráirányítsák a figyelmet az emberséges és szakmailag is elhivatott gyógyítókra, a példaértékű orvos-beteg kapcsolatokra és az orvosok kitartó, szolgálatkész munkájára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.