- hirdetés -

Lendületes versenyzéssel magabiztos győzelemmel zárt az orosházi sportoló.

Dorogon rendezték meg múlt pénteken a junior korosztályban, kötöttfogásban a második rangsorversenyt, mely a válogatottságért folytatott küzdelem újabb állomása volt.

Antal Dániel
Antal Dániel

Az Orosházi Spartacus Birkózó Klubot Antal Dániel képviselte 58 kg-os súlycsoportban. Nemzetközi verseny lévén ukrán, litván és szerb ellenfelek mértek a súlycsoportban, összesen 13-an indultak.

– Dani fogyasztása jól sikerült, és lendületes birkózást mutatva verekedte magát a döntőbe. Itt a válogatottságra esélyes régi nagy ellenfelével, Torba Erikkel csapott össze, aki az első válogatót magabiztosan nyerte. Hangya János edző tanítványa a pénteki fináléban folytatta a nap folyamán mutatott látványos birkózását, és sima győzelmet aratott a döntőben. Így jelenleg egy-egyre állnak a válogatottságért folytatott csatában – mondta el az OrosCafénak Szél Attila egyesületi elnök.

A klubtól megtudtuk, a mérkőzést követően Sike András szövetségi kapitány felkérte Antal Dánielt, hogy a junior válogatott kerettagjaként április közepén vegyen részt a bukaresti nemzetközi birkózóversenyen , ez szintén beszámít a válogatottságért folytatott küzdelembe.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.