- hirdetés -

Újabb szuperprodukcióval érkezik városunkba a Catherine Gallagher vezette ír sztepptánc társulat a tavalyi előadásuk nagy sikerére való tekintettel.

Gyönyörű fellépő ruhák, fergeteges ritmus, új, modern koreográfiák és akár önálló koncerttel is felérő ír dallamok. Az Irish Dance Company ígérete szerint a Queen of the Dance előadáson elsöprő erejű élményre számíthat a közönség a művelődési házban. Tavaly nagy sikert arattak Tornado című műsorukkal városunkban.

A világon egyedülálló, hogy nő áll egy professzionális ír sztepp tánctársulat élén, sőt a koreográfiákat is ő álmodja meg. A többszörös sztepptánc világbajnok, Catherine Gallagher új táncműfajt teremtett, hiszen az autentikus ír sztepp lépéseit más táncműfajok elemeivel ötvözi. Az ír tánc dívája fergeteges sikert arat újszerű, modern koreográfiáival a világ nagyszínpadain.

Fotó: együttes
Pazar műsorral készül az Irish Dance az áprilisi fellépésre (Fotó: Irish Dance)

Most Párizs, London és Bécs után nagy örömmel látogat el Orosházára. A művésznő megismerve az országok lelkületét és kultúráját, megjeleníti, sőt feldolgozza a rá hatást gyakorolt életérzéseket és benyomásait koreográfiáiban. Rajong Magyarországért, és a hazai közönség tiszteletére a magyar néptánc elemeit, magyar zenei motívumokat is belesző ír sztepptánc show-jába.

Az Irish Dance Company április 6-án 18 órai kezdettel lép fel a művelődési ház színpadán. 

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.