- hirdetés -

Tapasztalatokkal telve, újdonságokkal, új helyen vár a KIFT-92 utazási iroda. Hogy pontosan mivel? 

Alig egy hete még a budapesti Utazás kiállításon vett részt Dr. Körmendi János a Kift-92 Utazási Iroda vezetője, aki megosztotta tapasztalatait velünk a rendezvényről.
– Keresik a hazai jellegzetességeket a vendégek. A belföld az utaztatási piacon tartja magát, és végre elismert helyre került Békés megye, ezen belül pedig Orosháza is. Ebben évtizedes munka van, amire személyesen is büszke vagyok – fogalmazott az irodavezető. – Minden évben, ha szerényen is, de növekszik a belföldi vendégéjszakák száma, a válság ellenére is. Nem csak Budapestről, hanem a Nyugat-Dunántúlról is érkeznek vendégek a régióba, ez nagy szó – tette hozzá dr. Körmendi János.

Számos ajánlattal vár a Kift-92 új, piactéri irodájában (Fotó: Rajki Judit)
Számos ajánlattal vár a Kift-92 új, piactéri irodájában (Fotó: Rajki Judit)

Utazz okosan, keress most

A KIFT-92 egyébként a kiutaztatásban közvetít, és segíti az utazni vágyókat, több mint 100 partnerrel dolgozik együtt, változatlan áron kínálja az utakat. Március 15-ig, 31-ig, illetve április 15-ig hosszabbítottak akciókat a nagy utazási irodák, ezért érdemes odafigyelnünk, ha szeretnénk pénztárcánkat kímélve kikapcsolódni. Érdemes élni az előfoglalási kedvezményekkel, hiszen 10-20 százalékos megtakarításra is szert tehetünk akár 40 százalékos előleg befizetésével.

S hogy hová érdemes manapság utazni? A legnépszerűbb úti cél már évek óta Görögország, melynek nagy előnye, hogy Orosházán, és Szegeden is felszállhatunk buszos, de hasonlóan népszerű desztináció még Bulgária és Törökország is.

Az utazási iroda újdonságai közé tartozik egyébként a görögországi Parga, Karpathos úti cél, és Kusadasi Törökországban. Ezen kívül a lett és litván térség is az utazóközönség kedvenc úti céljává vált. Különlegesség a nosztalgiavonat, mely Budapest főpályaudvarairól indul az egykori Nagymagyarország 28 legszebb vidékére.

Az utazási iroda egyébként új helyen található, 17 év után a főtérről a piactérre költözött, a Könd utca 58 szám alá. Így új környezetben, és új lendülettel várják a munkatársak az érdeklődőket.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.